Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intensiivinen itsenäistymisen tuki

Intensiivinen itsenäistymisen tuki on sosiaalista kuntoutusta 16- 25-vuotiaille nuorille. Työskentely nuoren kanssa on tiivistä ja kokonaisvaltaista pohjautuen nuoren, nuoren läheisten ja muiden toimijoiden yhteistoimintaan. Työskentely tähtää nuoren fyysisen-, psyykkisen- ja sosiaalisen toimintakyvyn vahvistamiseen, syrjäytymisen torjumiseen ja osallisuuden edistämiseen.

 

Psykososiaalinen itsenäistymisen tuki

Psykososiaalinen itsenäistymisen tuki on 16- 25-vuotiaiden nuorten kokonaisvaltaista ja yksilöllistä tukea. Psykososiaalinen itsenäistymisen tuki rakennetaan jokaiselle nuorelle juuri hänen tarpeisiinsa vastaavaksi kokonaisuudeksi. Palvelu on tavoitteellista ja joustavaa ja nuorta tavataan sopimuksen mukaan 1-6 kertaa viikossa.

 

Perheiden palvelut

Tarjoamme psykoterapiaa lastensuojelun sosiaalityön piirissä oleville perheille. Asiakkaana voi olla yksilö, pari tai perhe. Prosessi alkaa aina aloitustapaamisella yhdessä sosiaalityöntekijän ja perheen kanssa. Tällöin sovitaan työskentelystä, mikä toteutetaan yksilöllisesti ja joustavasti.

Perheterapiaa voi tilata tukemaan ja hoitamaan esimerkiksi perheenjäsenten vuorovaikutuspulmia, kriisitilanteita, vanhempien parisuhteen ristiriitoja, lapsen/nuoren erilaisia vaikeuksia, lapsen/nuoren huostaanottotilanteita ja laitoksesta kotiutumista.

Kysy lisätietoja perheiden palveluista Tuijalta p. 045 891 1153